Aanmelding & Privacy

Gebruikersavatar
Berichten: 30

SwingersFunNL, do okt 24, 2019 5:34 pm

Aanmelding
Om hier iets anders dan dit (en de huisregels en onze contactgegevens) te kunnen lezen, moet je als gebruiker zijn aangemeld. Dat betekent dus ook, dat je bijdragen veilig zijn voor mensen die hier geen account hebben. Aanmelding is in principe iedereen toegestaan, maar er gelden natuurlijk wel een paar regels. Dat zijn deels algemene fatsoensnormen en voor een deel de regels, die we zelf hebben opgesteld. Door je aan te melden ga je daarmee akkoord.

Privacy
Je gegevens worden verstuurd via een beveiligde verbinding. We maken gebruiken van HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS://). Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. HTTPS wordt veelal gebruikt bij betalingstransacties per creditcard of bij internetbankieren en bij uitwisseling of verzending en opslag van privacy-gevoelige informatie zoals naam, adres, geboortedatum en andere persoonsgegevens.

Maar!

Op internet gebeuren weleens vaker gekke dingen. Wees dus voorzichtig wat je deelt en met wie en op welk apparaat je dat doet. We beschermen jullie gegevens met ons leven, maar vragen jullie toch ook om zelf altijd goed op te letten!

Terug naar “Wat je moet weten...”